ColombiaColombia
Detalle
ISBN 978-958-15-0664-4

Catering and cooking
Smartbooks for your occupation teachers editión

Autores:Rosero Hernandez, Diana Zuleima
Guerrero Ortega, Yudy Catherine
Editorial:Servicio Nacional de Aprendizaje / SENA Bogotá
Materia:338.4 - Industrias y servicios secundarios
Clasificación Thema::KNS - Industrias de hostelería y servicios
4L - Para cursos y exámenes de enseñanza de idiomas
Público objetivo:Enseñanza universitaria o superior
Disponibilidad:Disponible
Estatus en catálogo:Próxima aparición
Publicado:2021-12-22
Número de edición:1
Tamaño:4Mb
Soporte:Digital
Formato:Pdf (.pdf)
Idioma:Inglés
Libros relacionados
Tecnología y seguridad de procesos - Hernández Córdoba, Alejandra; Barajas, Alejandro; Hurtado Sánchez, Alejandro; García Pérez, Alexander; Ruiz Rincón, Alexis José; Arévalo Salazar, Álvaro David; Triana Moreno, Ana María; Fique Salazar, Andrea Camila; Molano Penagos, Andrea Lizette; Ibagon Bravo, Andres Felipe; Martínez Urrego, Andrés Felipe; Rozo Rojas, Andres Julian; Tiguaque Rojas, Angel Santiago; de la Cruz Valencia, Bairon Alid; González Amador, Brallan Cristóbal; Díaz Delgadillo, Brayan Camilo; Olarte Angarita, Brayan Santiago; Lamprea Clavijo, Camilo Andrés; Hernández Molina, Camilo Ernesto; Osimani, César Alejandro; Peña Montoya, Claudia Cecilia; Triana Beltrán, Cristian Alexander; Ortiz Jaramillo, Cristian Andrés; Hernández Vargas, Cristian Camilo; Martínez Lancheros, Dámaris; Orozco Díaz, Daniel Alejandro; Fonseca Bautista, Daniel Felipe; Prada Olaya, Daniel Steven; Henao Sierra, Daniela; Piraquive Rocha, Daniela Sophia; Rodríguez Cubillos, David Esteban; Beltrán Peña, Diana Carolina; López Carreño, Diana Karina; Figueroa Hernández, Diana Paola; Guzmán Conejo, Diego Alexander; Celada Lozada, Diego Camilo; Alzate Peralta, Erick Santiago; Caicedo Arias, Erika; Vega Sánchez, Evelyn Yulany; Campos-Avendaño, Gustavo Andrés; Naranjo Rivera, Harold David; Álvarez Barrera, Héctor Jose; Ramos Guerra, Huver; Chaparro Carrero, Isabella; Arévalo Galindo, Jaime Andrés; Martínez Valencia, Jeni Lee; Lerma Celada, Joan Mateo; Poveda Galvis, Johana Milena; Camacho Coronel, John Jairo; Barreto Uparela, Jonás; Romo Rosero, Jonathan Jair; Patarroyo Monroy, Jorge Mario; Martínez Sánchez, José Alberto; Martínez Sepúlveda, José Alejandro; Balanta, José Carlos; Ríos García, José David; Gutiérrez Pérez, José Jesús; Cossio Gómez, José Mauricio; Villate Martínez, Juan Camilo; Neira Moreno, Juan David; Lagos Caiman, Juan Diego; Romero Bautista, Juan Diego; Lerma Rizo, Juan Fernando; Silva Rodríguez, Julián David; López Hernández, Julián; Zambrano Cruz, Karol Johana; Parrado Murillo, Karol Nathalia; Mejía Carreño, Laura Catalina; Tibaduiza Ladino, Laura Eliana; González Hernández, Laura Vanesa; Montañez Galvis, Lhia Nicolle; Rojas Ospina, Libardo Enrique; Otálora Montenegro, Lisa Valeria; Espitia Rodríguez, Maira Alejandra; Urueña Solano, María Camila; Rueda Varón, Milton Januario; Quesada Caro, Nicolás José; Rojas Quimbaya, Oscar Eduardo; Ortiz Medina, Óscar Leonardo; García Barreto, Oswaldo; Ocampo Vélez, Pablo César; Niño Herrera, Paula Andrea; Rangel Quintero, Rafael Andrés; Garcia Rey, Robert; Gómez Linero, Rommy Alejandra; Alcalá Moreno, Samuel; Parra Lázaro, Sara Cristina; Niño Aponte, Sebastián Camilo; Pérez, Sharmel Flor; Gómez Velosa, Sofía; Herrera Camacho, Sofía; Acevedo Antía, Valentina; Restrepo Montenegro, Valentina; Villarraga Salgado, Valentina; Guarín Grass, Valeria; Ruiz Martínez, William; Arévalo Martínez, Yenifer Alexandra; Guerra Hernandez, Yuli Paola
Análisis de la educación del turismo sostenible. Aporte desde la academia - Rodríguez Zárate, Claudia Patricia; Mora Forero, Jorge Alexander
Sistema experto para el diagnóstico de las mipymes - Álvarez Pomar, Lindsay; López-Santana, Eduyn; Méndez Giraldo, Germán
Sistema experto para el diagnóstico de las mipymes - Álvarez Pomar, Lindsay; López-Santana, Eduyn; Méndez Giraldo, Germán
Percepción de los hoteles: una aproximación desde Boyacá como destino turístico - Moya Espinosa, Pedro Ignacio; Arias Holguín, Martha Lucía; Cortés Rodríguez, Nubia Consuelo

Reseña

Catering is the provision of food and beverage and
has two basic sectors: commercial businesses,
that focuses on making a profit, and noncommercial
businesses (welfare), whose focus is to provide a nonprofit-making
social service. You can find commercial catering in
venues like hotels, restaurants, pubs, bars, cafes or fast food outlets,
and where you can eat in or take away the food and beverages you pay for. Commercial catering is as well in the transport industry in railway stations, airports or motorway service stations and on ships and trains; in these places you eat in a buffet car through self-service,
and on planes, where the waiter service is given by
the cabin crew. Catering at private events, like social events, wedding
receptions, or public events including rock concerts or football matches is also considered commercial. Welfare catering varies from providing food for workers in a factory or office block canteens, to catering in hospitals, schools or prisons, where people pay nothing or a very small amount of money for the service.

Contáctenos:

Cámara del Libro. Calle 35 No.5A-05 / Tel. (57) 6017441231